Houd me op de Hoogte 2021 – 01 It giet oan,…

Burgwerd, Maandag 27 September 2021

We gaan varen!. Zoals jullie misschien al hebben gelezen in de het persbericht van het zeilvaartcollege en de media zal er geen Strontweek worden georganiseerd maar gaat er wel gevaren worden. Zowel de "oefeningen onder zeil" Visserij, Beurtveer als de Strontrace gaan door!
Om toestemming van de gemeente te krijgen voor het gebruik van de haven door de deelnemende schepen hebben we afgesproken geen activiteiten op de wal te organiseren waar toeschouwers bij kunnen blijven staan kijken en of luisteren. Er is dus geen markt op zondag en ook zal de start op maandag er iets anders uit gaan zien. Maar varen gaan We! Dus ben je van plan mee te doen? Schrijf je dan in!

Alle havenmeester, sluiswachters en waterwegbeheerders zijn weer benaderd en hebben hun medewerking toegezegd. En omdat de kolksluis in Spaarndam niet gebruikt kan worden vanwege groot onderhoud, hebben we geregeld dat de grote sluis ook buiten de normale tijden bediend gaat worden.
De komende weken gaan we bezig met het organiseren van alle bijkomende zaken zoals vrijwilligers, waarnemers, verschillende commissies, penningen, brijlepels, journaals, trackers, reglementen en nog veel meer.
 
Dit is de eerste “Houd me op de Hoogte” van dit jaar. Er verschijnt begin oktober ook nog een Vrachtbrief met daarin meer informatie over de ontwikkelingen rondom het Beurtveer en de Strontrace.

Voor vragen of informatie kijk op de website www.zeilvracht.nl of mail naar wedstrijden@zeilvracht.nl

Bestuur Zeilvracht,
Cecile, Renee, Gerrit-Jan, Jantien en Roos