Vrijwilligers


We zijn nog opzoek naar mensen die het leuk vinden om in de periode van 22-25 oktober een handje te helpen op het wedstrijdschip. Waar zoeken we allemaal mensen voor:

  • De telefoondienst (ochtend, middag, avond of nacht dienst). Dus telefoontjes beantwoorden van de deelnemers die bellen! Het is altijd erg gezellig en je maakt zo de race op een hele andere manier mee. Ook kun je je aanmelden met zijn tweeën! De telefoondiensten worden altijd gedraaid met twee mensen en we zijn flexibel met tijden.
  • Social media, het schrijven van leuke verhalen over de race.
  • Op de donderdag journaals lezen

Waarnemers gezocht 

Daarnaast zijn we op zoek naar mensen die willen waarnemen tijdens de races op locatie. Wat wordt van je verwacht? Eigenlijk alles wat je kan waarnemen: Hebben de schepen de juiste verlichting? Is er iets kapot gegaan? Maken ze een mooie haven manoeuvre? Heb je mooie foto’s gemaakt? Passeren ze een brug? Wij zelf zitten op het wedstrijd schip alles te volgen via internet, maar als waarnemer beschik je weer over andere info dan die wij hebben. Het is uiteraard niet de bedoeling dat je er 4 dagen blijft staan. Maar mocht je in de buurt wonen of even gaan kijken dan ontvangen we graag informatie van de schepen!

Waar zoeken we waarnemers?

Voor het beurtveer gaat het om de havens: Lemmer, Medemblik, Urk, Volendam, Blocq van kuffeler en Hoorn. En voor de Strontrace langs de route van de strontrace, van Amsterdam, Haarlem, Warmond en weer terug. Een overzicht van welke ze bruggen ze passeren vind je hier : Bruggenkaart strontrace

Voor meer informatie kun je bellen op 0620405286 of stuur een email naar info@zeilvracht.nl

Terug naar de thuispagina