Houd me op de Hoogte 2020 – 03

Workum, 12 oktober 2020

Omdat het bloed toch kruipt waar het niet gaan kan, konden we het niet laten om vanmiddag toch iets te doen in de haven van Workum. We hebben een beetje gedaan alsof de haven wel vol is met Visserij, Beurt en Strontschepen, en er wel publiek is dat op de start is afgekomen,...

Na eerst een bakkie gedaan te hebben aan boord van een van de schepen van het bestuur hebben we samen met Reid en Cornelie gelunched bij de leugenbank aan de haven. Cornelie had zowaar nog een paar mensen uitgenodigd zodat het toch een soort van gezellig is geworden.
En omdat Reid er toch was hebben we het virtuele startschot toch maar een beetje in een fysiek jasje gestoken en na een paar gezongen shanty's van Nanne en Ankie heeft Reid toch nog de niet aanwezige schepen het Soal uit gestuurd... Ook sprak hij de hoop uit dat we het "oprotten nou" volgend jaar en de vele jaren daarna weer door de haven kunnen laten schallen...
 
Inmiddels zijn er een aantal schepen op weg om een of meerdere havens van het beurtveer aan te gaan doen deze week. We verwachten daarvan natuurlijk een mooi verslag in de loop van de week in het kader van de "Virtueel Journaal Challenge"
 
Van de het optreden van Nanne, Ankie en Reid staan inmiddels een paar filmpjes op youtube.
(even het geluid goed hard zetten ;-))