In memoriam Rob Ligtenberg

In memoriam Rob Ligtenberg

Vandaag bereikte ons het droevige nieuws van het overlijden van Rob Ligtenberg.

Wij zullen Rob herdenken als een gepassioneerd en bevlogen deelnemer aan de Strontrace. Hij nam altijd deel met passie, ambitie, goede ideeën en wasniet te beroerd om een helpende hand te bieden als dat nodig is. Hij maakte zich sterk voor de ‘augurkenstop’ en m.n. het afgelopen jaar tijdens het 50tig jarig lustrum waren er dankzij Rob tal van extra activiteiten georganiseerd. Hiervoor zijn wij hem veel dank verschuldigd. Ook zijn we blij dat we Rob afgelopen jaar de vergulde brijlepel hebben mogen overhandigen voor zijn 1e plaats in de vrije klasse. Dat en de daar bijbehorende vermelding in de theekoepel in Warmond maakt dat we nog lang en met veel genoegen, aan Rob zullen terugdenken.

Natuurlijk wensen wij zijn familie, vrienden, kennissen en de bemanning van de Nooit Volmaakt heel veel sterke bij het verwerken van het verlies van het mooie mens Rob Ligtenberg.

Bestuur Vereniging Zeilvracht
Jantien, Peter, Antsje, Jodi, Gerrit-Jan, Cecile en Marije.