Nabespreken Strontrace 2021

Anders dan anders,..

Na afloop van de Strontrace komen schippers en bemanningen bij elkaar in het kroegschip om gezamenlijk de beelden van de track en trace terug te kijken. Altijd een leuke en inspirerende bijeenkomst waar de deelnemers kunnen leren van elkaars goede en soms minder goede beslissingen. Wegens corona kon deze bijeenkomst niet - zoals gebruikelijk - plaatsvinden op de donderdag in Workum. In plaats daarvan is de nabeschouwing uitgesteld naar woensdag 8 december. De nabeschouwing zal tijdens een online sessie gehouden worden, waar iedereen welkom is! Toeschouwers, deelnemers en andere belangstellenden. Heb je de Strontrace gevolgd en wil je wel eens de verhalen horen van de schippers en hun bemanning? Of heb je meegevaren? Het bijwonen van de nabeschouwing is een prima manier om kennis, oplossingen en inzichten op te halen.

Programma,..

Om 19.45 uur gaat de sessie online en om 20.00 uur zal de nabeschouwing starten.
Onze voorzitter Jantien zal de avond presenteren. Aan de hand van beelden die de deelnemers hebben aangeleverd, zullen we Strontrace 2021 nog een keer beleven. Uiteraard zullen de schippers deze beelden voorzien van tekst en uitleg over mooie manoeuvres en over slimme of minder slimme keuzes die gemaakt zijn.

Aanmelden,..

Wil je een link toegestuurd krijgen zodat je kunt aanschuiven bij de digitale nabeschouwing? Vul dan de gevraagde gegevens in via dit formulier:
Aanmelden nabespreken Strontrace 2021