Houd me op de Hoogte 2021 – 07 Volop strijd,…

Workum, Dinsdag 19 Oktober 2021

De schepen zijn allemaal goed onderweg. In het Beurtveer zijn de eerste schepen in Amsterdam aangekomen terwijl de overigen allemaal op het Markermeer bezig zijn met het laatste stukje van de heenreis. Ondanks de aantrekkende zuidelijke wind hebben de meeste schepen inmiddels al flink wat havens aangedaan. Alle strontschepen hebben gekozen voor de route via Amsterdam en zijn via de oostelijke ringvaart op weg naar Warmond. Vooraan zien we de strijd tussen de Sterke Jerke en de Verwisseling gevolgd door de Nynke, De overige schepen volgen op enige afstand. In de zware klasse gaan de Willen Jacob en de Pallieter samen voorop. Door de zuidelijke wind hebben deze schepen nog een pittige tocht voor de boeg.
We verwachten de eerste schepen tegen het middaguur in Warmond. Na het lossen van de zakken gedroogde mest en het verplichtte uur rust kunnen ze dan weer op weg naar Workum.

De schepen kunnen worden gevolgd via de track-en-trace op onze website www.zeilvracht.nl. Maar ook hier kun je alles volgen https://www.heelhollandzeilt.nl/strontracebeurtveer/

Voor vragen of informatie kijk op de website www.zeilvracht.nl of mail naar wedstrijden@zeilvracht.nl

Bestuur Zeilvracht,
Cecile, Renee, Gerrit-Jan, Jantien en Roos