Meedoen aan Strontrace

 

Mee zeilen met de Strontrace? Schrijf je in of zoek een schip.

 

Inschrijving schippers

Kun jij de Strontrace winnen? Kom dat de eerstvolgende wedstrijd dan proberen! Schrijf je in als schipper met dit inschrijfformulier. Hierin vind je ook de deelname eisen. Zo moet je ondermeer lid zijn van de vereniging Zeilvracht. De inschrijving kun je opsturen naar wedstrijden@zeilvracht.nl

Word lid van de vereniging Zeilvracht

Iedereen die een keer heeft deelgenomen aan de Strontrace kan lid worden van de vereniging Zeilvracht. Om als schipper de Strontrace mee te zeilen, moet je lid zijn. De jaarcontributie bedraagt €25. Als lid ontvang je vier keer per jaar de Vrachtbrief, het informatieblad van de vereniging. Daarnaast heb je spreek- en stemrecht tijdens de algemene ledenvergaderingen. Meld je aan door het aanmeldformulier volledig in te vullen. Stuur het ondertekende formulier vervolgens ingescand naar penningmeester@zeilvracht.nl.

Vraag en aanbod bemanning

Ben je op zoek naar bemanning (m/v) voor de volgende Strontrace? Of wil je graag meedoen als bemanningslid en ben je op zoek naar een Strontschip om op aan te monsteren? Zet je oproep op facebook, voorzien van informatie over  bijvoorbeeld je zeilervaring, waarom je mee wilt varen, indien van toepassing iets over het schip en naar wie of wat je zoekt.

Wie doen er toe nu toe mee?

Strontrace: Lichte klasse

  • Nijverheid met Eelke Boersma
  • De vier gebroeders  met Eelke Halbertsma
  • De Vriendschap met Bernhard van Hemert
  • Nynke met Richard Willart
  • Verwisseling met Bas Krom
  • Nooit Volmaakt  met Rob Ligtenberg

Strontrace: Zware klasse

  • Willem Jacob met Tsjerk Hesling Hoekstra

Uitslag 2017

Wie won er eigenlijk dit jaar? Bekijk hier de uitslag van 2017!

2004_WorkumVertrekMargaSwaans (9)